Τεχνική υποστήριξη μελών - Εκπαίδευση

Οι κύριες δραστηριότητες της Ελληνικής Εταιρείας Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.) περιλαμβάνουν παροχή συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών Ποιότητας και Πιστοποίησης σε Πελάτες – Μέλη του δικτύου ΕΕΠΑ,  που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Απεντόμωσης, Μυοκτονίας και Απολύμανσης.

Η μακρόχρονη και συνδυασμένη εμπειρία των στελεχών της εταιρίας μας, στο χώρο της παρασιτοκτονίας και της ποιότητας,  έχει διαμορφώσει ένα ώριμο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 και Διαχείρισης Υπηρεσιών Παρασιτοκτονίας, κατά ΕΝ 16636,  με το οποίο μπορεί να υλοποιήσει το Στρατηγικό Στόχο της υψηλής και συνεχώς αναβαθμιζόμενης παροχής υπηρεσιών, προς τους Πελάτες Μέλη Απεντομωτές, την ικανοποίησή τους, την καθιέρωση και την επιχειρηματική τους διάκριση.

Η αδιάλλειπτη Παροχή Τεχνικής Υποστήριξης της ΕΕΠΑ στις επιχειρήσεις Μέλη της, συνίσταται στη διαρκή ενημέρωσή τους μέσω επιτόπιων επισκέψεων, στους χώρους των μελών, εσωτερικών επιθεωρήσεων και εκπαιδεύσεων και τη συνεχή παρακολούθηση της Νομοθεσίας,  της Τεχνολογίας και των απαιτήσεων της αγοράς.

Σύντομα θα διανεμηθεί σε όλα τα Μέλη μας και θα γίνει η κατάλληλη εκπαίδευση πάνω στη Διαδικτυακή Πλατφόρμα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM), μέσω συνδέσμου στην ιστοσελίδα μας (www.eepa.gr), στην οποία τα Μέλη θα εισέρχονται με ειδικό Όνομα και Κωδική Χρήστη.

Με τη βοήθεια του Λογισμικού CRM, θα διευκολυνθούν τα Μέλη μας με την αυτοματοποιημένη έκδοση, Εκτιμήσεων, Προσφορών, Συμβάσεων και Βεβαιώσεων, όπως προβλέπονται από τον Πρότυπο ΕΝ 16636 και το Εγχειρίδιο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ποιότητας, της ΕΕΠΑ (για να δείτε και να κατεβάσετε το Εγχειρίδιο Ποιότητας  πατήστε εδώ...).

Η ιδέα της δημιουργίας του Δικτύου ομοειδών επιχειρήσεων, με ελάχιστα διαφορετική δραστηριότητα, με κοινό Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Παροχής Υπηρεσιών Παρασιτοκτονίας, κάτω από την ομπρέλα και το όνομα ΕΕΠΑ, εισάγει μια σύγχρονη αντίληψη στον χώρο των απεντομώσεων-μυοκτονιών με προοπτική βελτίωσης της υφιστάμενης κατάστασης των επιχειρήσεων, της ικανοποίησης των τελικών πελατών, με εξασφάλιση συνθηκών ασφαλείας για την υγείας τους, της υγιεινής των χώρων και του σεβασμού του περιβάλλοντος.

Η ιδέα αυτή απευθύνεται στους επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν δυναμικά και ποιοτικά το επόμενο βήμα δίνοντας προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες τους, ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε ένα επώνυμο και διακεκριμένο δίκτυο, διατηρώντας παράλληλα την αυτονομία τους.

 

Leaf
Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών
Leaf
  • Βρείτε μας

   Λ.Ιωνίας 174-176
   Αθήνα, 11144
   Τηλ: 210 7485604
   e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.