Γ.Ε.Ε.Κ.

Συμβουλευτικές / Υποστηρικτικές υπηρεσίες στα μέλη της ΕΕΠΑ για εκπόνηση μελέτης Γ.Ε.Ε.Κ. (Γραπτή Εκτίμηση Επαγγελματικού Κινδύνου) 

Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία όλες ανεξαιρέτως οι επιχειρήσεις πρέπει να διαθέτουν Γραπτή Εκτίμηση Επαγγελματικού Κινδύνου, ανεξαρτήτως αριθμού απασχολουμένων και κλάδου οικονομικής δραστηριότητας (ΠΔ 17/1996). Υλοποιείται είτε από τον Τεχνικό Ασφαλείας και Ιατρό Εργασίας της Επιχείρησης, είτε από Εξωτερική Υπηρεσία Προστασίας και Πρόληψης του επαγγελματικού κινδύνου (Εξ.Υ.Π.Π.).

Η ΓΕΕΚ περιλαμβάνει τον εντοπισμό, ανάλυση και εκτίμηση των κινδύνων που υπάρχουν στο χώρο εργασίας και ενδέχεται να επηρεάσουν την υγεία των εργαζομένων ή και τις εγκαταστάσεις και εξοπλισμό της επιχείρησης, καθώς επίσης και τον προσδιορισμό των απαιτούμενων μέτρων πρόληψης των κινδύνων αυτών

Leaf
Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών
Leaf
  • Βρείτε μας

   Λ.Ιωνίας 174-176
   Αθήνα, 11144
   Τηλ: 210 7485604
   e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.