Ανακύκλωση κενών συσκευασιών

Θέμα: «Ενημέρωση για  τη διαχείριση των αποβλήτων των δραστηριοτήτων σας»

 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μετά από έρευνα και αξιολόγηση των νόμιμα αδειοδοτημένων εταιρειών στον τομέα της διαχείρισης επικινδύνων αποβλήτων στην Ελλάδα καταλήξαμε στην επιλογή συνεργασίας με την εταιρεία ENVIROCHΕΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε, με την οποία εξασφαλίσαμε μια άκρως επωφελή συμφωνία, ειδικά για τα μέλη της ΕΕΠΑ..

Η ENVIROCHΕΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι αδειοδοτημένη για την συλλογή & μεταφορά επικινδύνων αποβλήτων σε πανελλαδικό επίπεδο (ΑΔΑ: ΒΛ9Δ0-Ω84 – αρ. Μητρώου 0002), διαθέτει χώρο προσωρινής αποθήκευσης (Άδεια Λειτουργίας: ΑΔΑ 7ΩΛΙ7Λ7-ΗΒΥ, ΕΠΟ: ΑΔΑ Β4Λ0ΟΡ1Κ-ΣΝ4) και δίκτυο συνεργασιών με εγκαταστάσεις διάθεσης/αξιοποίησης τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες εντός ΕΕ για την οριστική διαχείριση όλων των ειδών επικινδύνων αποβλήτων, αδειοδοτημένων από τις αρχές ελέγχου τους και εγκεκριμένων από το ΥΠΕΚΑ.

Η ENVIROCHΕΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. υπέβαλε, ειδικά για τα μέλη της ΕΕΠΑ, μια εξαιρετικά ανταγωνισική τεχνικοοικονομική προσφορά για την ορθή μέθοδο παραλαβής, μεταφοράς και διάθεσης των αποβλήτων που παράγονται από τις δραστηριότητες σας (χρησιμοποιημένα βιοκτόνα, κενές συσκευασίες με υπολλείμματα) που αφορά στα κάτωθι:

 • Σύνταξη Εντύπου Αναγνώρισης (Ε.Α.) αποβλήτων προς προσωρινή αποθήκευση. Επί του Ε.Α. αναγράφονται τα στοιχεία του Εντύπου Διασυνοριακής Μεταφοράς (ΕΔΜ), με το οποίο θα γίνεται η εξαγωγή των αποβλήτων.
 • Χορήγηση Πιστοποιητικού διάθεσης/καταστροφής για την τεκμηρίωση της ποσότητας αποβλήτων που συλλέγεται από τον εκάστοτε “παραγωγό” και την ορθή διαχείριση τους σύμφωνα με την κείμενη ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία
 • Το προσφερόμενο κόστος ακριβώς όπως περιγράφεται στη σχετική προσφορά περιλαμβάνει την συλλογή, μεταφορά και διάθεση των αποβλήτων.
 •  Ο υπολογισμός του τελικού κόστους θα γίνεται μετά τον προσδιορισμό του συνολικού βάρους της συκευασθείσας ποσότητας των αποβλήτων με ζύγιση στο χώρο του εκάστοτε “παραγωγού”
 • Η κατάλληλη συσκευασία των αποβλήτων σύμφωνη με τις διεθνείς προδιαγραφές για την μεταφορά επικινδύνων φορτίων (ADR και IMDG CODE) είναι απαραίτητη για την μεταφορά τους στο εξωτερικό και θα παρέχεται από την ENVIROCHΕΜ άνευ επιπλέον χρέωσης

Η συνεργασία με νόμιμα αδειοδοτημένη εταιρεία για την διαχείριση των επικινδύνων αποβλήτων που “παράγονται” από τις δραστηριότητες σας αποτελεί πλεονέκτημα και στοιχείο ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων σας καθώς, και τεκμηρίωση εναρμόνισης και τήρησης της κείμενης νομοθεσίας.

Καλόν είναι τη συνεργασία αυτή να γνωστοποιείτε στους πελάτες σας προς απόδειξη της ορθής διαχείρισης της υγιεινής των χώρων τους και του περιβάλλοντος. 

Τα μέλη της ΕΕΠΑ, θα τιμολογούνται απευθείας από την ENVIROCHEM. Οι λεπτομέρεις της προσφοράς και οι σχετικές τιμές τιμολόγησης των υπηρεσιών, σας αποστέλλονται οσονούπω, με email.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Leaf
Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών
Leaf
  • Βρείτε μας

   Λ.Ιωνίας 174-176
   Αθήνα, 11144
   Τηλ: 210 7485604
   e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.