‘’ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΖΩΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ’’

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΩΝ (ΕΕΠΑ) σε συνεργασία με την ΠΕΕΓΕΠ διοργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, διάρκειας 26 ωρών, με θέμα:

Τόπος Διεξαγωγής: Αθήνα, Άστυ Αιγυπτιωτών Κηφισιά.
Ημερομηνίες: Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, 3-4-5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
Εκπαιδευτές στο Σεμινάριο είναι Καθηγητές ΑΕΙ, Ειδικοί Επιστήμονες Ερευνητικών Ιδρυμάτων, Στελέχη Υπουργείων και οι πλέον αναγνωρισμένοι Επιστήμονες Επαγγελματίες του Κλάδου.
Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο απευθύνεται σε Γεωπόνους, Τεχνολόγους Γεωπονίας, Χημικούς, Χημικούς Μηχανικούς, Επόπτες Δημόσιας Υγείας, Υγιεινολόγους και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο που ασχολείται ή θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις Καταπολεμήσεις Ζωικών Εχθρών στους Κατοικημένους Χώρους. Τα αντικείμενα του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου αφορούν:

• Στους Ζωικούς Εχθρούς που απαντώνται στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον (έντομα, αρθρόποδα, τρωκτικά κ.α.) και στην Ολοκληρωμένη Καταπολέμησή τους
• Στην Νομοθεσία και τους Κανονισμούς που διέπουν τις Καταπολεμήσεις σε Κατοικημένους Χώρους
• Στην οργάνωση και πραγματοποίηση ολοκληρωμένων Πρακτικών Εφαρμογών Καταπολέμησης όλων των Ζωικών Εχθρών που απαντώνται στο Αστικό και Περιαστικό Περιβάλλον (αστικές και εξοχικές κατοικίες, κοινόχρηστοι χώροι, σχολεία / εκπαιδευτήρια, νοσοκομεία, οίκοι ευγηρίας, ξενοδοχεία, ξενώνες, κατασκηνώσεις, στρατώνες, μουσεία, εκκλησίες, καταστήματα, εστιατόρια/ ταβέρνες, χώροι επεξεργασίας τροφίμων, αποθήκες, σιλό, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, χώροι πρασίνου/άλση, εργοστάσια, λιμενικές εγκαταστάσεις κλπ)
• Στις Απαιτήσεις των Πιστοποιημένων Εφαρμογών Καταπολέμησης

Κόστος συμμετοχής: 250 ευρώ ανά εκπαιδευόμενο, με πρόβλεψη έκπτωσης (κατά 50 Ευρώ) του ποσού αυτού στις εξής περιπτώσεις:
- Νέοι Πτυχιούχοι (μέχρι δύο έτη από λήψεως Πτυχίου), προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές Γεωπονικών Τμημάτων ΑΕΙ και ΑΤΕΙ
(η αντίστοιχη ιδιότητα επιβεβαιώνεται με την αποστολή σκαναρισμένου του αντίστοιχου δικαιολογητικού, π.χ.Πτυχίου, Βεβαίωσης Προπτυχιακής/Μεταπτυχιακής φοιτητικής ιδιότητας, που αποστέλλεται μαζί με την αίτηση) 
-Όσοι έχουν παρακολουθήσει προηγούμενα Σεμινάρια Καταπολεμήσεων των Γεωπονικών Σχολών Αθηνών και Θεσσαλίας
-Όσοι είναι μέλη της ΕΕΠΑ και της ΠΕΕΓΕΠ

- Η συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής και με την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού, το αργότερο μέχρι 31/02/2023, σε τραπεζικό λογαριασμό της Ελληνικής Εταιρείας Πιστοποιημένων Απεντομωτών (με ΙΒΑΝ: GR3901409930993002330001702).
Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει της αντίστοιχης καταβολής του ποσού συμμετοχής στην ALPHA BANK

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να δώσετε το Ονοματεπώνυμό σας και το Κινητό σας ως καταθέτης
Να κρατήσετε για κάθε ενδεχόμενο την πρωτότυπη απόδειξη
Να στείλετε σκαναρισμένη την απόδειξη πληρωμής, (γράφοντας και χειρόγραφα το όνομά σας, το κινητό σας και το e-mail σας) στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε μαζί μας, στα 210 7485604, 6949 351290 6977 228069, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατεβάστε την αίτηση συμετοχής κάνοντας click εδώ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΖΩΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (ΕΕΠΑ) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου (Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.) διοργανώνουν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, διάρκειας 26 ωρών, με θέμα:

"ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΖΩΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ"

Το εν λόγω Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 14-15-16 Φεβρουαρίου 2020 απευθύνεται σε Γεωπόνους, Τεχνολόγους Γεωπονίας, Χημικούς, Χημικούς Μηχανικούς, Επόπτες Δημόσιας Υγείας, Υγιεινολόγους και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο που ασχολείται ή θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις Καταπολεμήσεις Ζωικών Εχθρών στους Κατοικημένους Χώρους.

Το Κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 250 ευρώ ανά εκπαιδευόμενο, με πρόβλεψη έκπτωσης (κατά 50 Ευρώ) του ποσού αυτού στις εξής περιπτώσεις:

- Νέοι Πτυχιούχοι (μέχρι δύο έτη από λήψεως Πτυχίου), προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές Γεωπονικών Τμημάτων ΑΕΙ και ΑΤΕΙ (η αντίστοιχη ιδιότητα επιβεβαιώνεται με την αποστολή σκαναρισμένου του αντίστοιχου δικαιολογητικού, π.χ.Πτυχίου, Βεβαίωσης Προπτυχιακής/Μεταπτυχιακής φοιτητικής ιδιότητας, που αποστέλλεται μαζί με την αίτηση)
-Όσοι έχουν παρακολουθήσει προηγούμενα Σεμινάρια Καταπολεμήσεων των Γεωπονικών Σχολών Αθηνών και Θεσσαλίας
-Όσοι είναι μέλη της ΕΕΠΑ και της ΠΕΕΓΕΠ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα 210 7485604, 210 8675640, 6944 780123, 6977 228069, 6986 799436, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επιμορφωτικό Σεμινάριο 30/11-2/12/2018

Είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Εταιρία Πιστοποιημένων Απεντομωτών που έχει ως αντικείμενο την συμβουλευτική στο εξειδικευμένο πρότυπο EN 16636:2015 (pest management services) συνδιοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο, με θέμα "Απεντομώσεις –Μυοκτονίες-Απολυμάνσεις στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον από τη θεωρία στην πράξη".

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Γεωπονικών Επιστημών, κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι, Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 30/11-2/12/2018.

Στα παρακάτω αρχεία θα βρείτε απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα

Τηλέφωνο Ε.Ε.Π.Α: 2102204149
Τηλέφωνο Ε.Ε.Π.Α : 6942836849
Γ. Σιχάνης : 6977228069

Για την Ελληνική Εταιρία Πιστοποιημένων Απεντομωτών

Γ. Σιχάνης - Ι. Σταθόπουλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ανακύκλωση κενών συσκευασιών

Θέμα: «Ενημέρωση για  τη διαχείριση των αποβλήτων των δραστηριοτήτων σας»

 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μετά από έρευνα και αξιολόγηση των νόμιμα αδειοδοτημένων εταιρειών στον τομέα της διαχείρισης επικινδύνων αποβλήτων στην Ελλάδα καταλήξαμε στην επιλογή συνεργασίας με την εταιρεία ENVIROCHΕΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε, με την οποία εξασφαλίσαμε μια άκρως επωφελή συμφωνία, ειδικά για τα μέλη της ΕΕΠΑ..

Η ENVIROCHΕΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι αδειοδοτημένη για την συλλογή & μεταφορά επικινδύνων αποβλήτων σε πανελλαδικό επίπεδο (ΑΔΑ: ΒΛ9Δ0-Ω84 – αρ. Μητρώου 0002), διαθέτει χώρο προσωρινής αποθήκευσης (Άδεια Λειτουργίας: ΑΔΑ 7ΩΛΙ7Λ7-ΗΒΥ, ΕΠΟ: ΑΔΑ Β4Λ0ΟΡ1Κ-ΣΝ4) και δίκτυο συνεργασιών με εγκαταστάσεις διάθεσης/αξιοποίησης τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες εντός ΕΕ για την οριστική διαχείριση όλων των ειδών επικινδύνων αποβλήτων, αδειοδοτημένων από τις αρχές ελέγχου τους και εγκεκριμένων από το ΥΠΕΚΑ.

Η ENVIROCHΕΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. υπέβαλε, ειδικά για τα μέλη της ΕΕΠΑ, μια εξαιρετικά ανταγωνισική τεχνικοοικονομική προσφορά για την ορθή μέθοδο παραλαβής, μεταφοράς και διάθεσης των αποβλήτων που παράγονται από τις δραστηριότητες σας (χρησιμοποιημένα βιοκτόνα, κενές συσκευασίες με υπολλείμματα) που αφορά στα κάτωθι:

 • Σύνταξη Εντύπου Αναγνώρισης (Ε.Α.) αποβλήτων προς προσωρινή αποθήκευση. Επί του Ε.Α. αναγράφονται τα στοιχεία του Εντύπου Διασυνοριακής Μεταφοράς (ΕΔΜ), με το οποίο θα γίνεται η εξαγωγή των αποβλήτων.
 • Χορήγηση Πιστοποιητικού διάθεσης/καταστροφής για την τεκμηρίωση της ποσότητας αποβλήτων που συλλέγεται από τον εκάστοτε “παραγωγό” και την ορθή διαχείριση τους σύμφωνα με την κείμενη ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία
 • Το προσφερόμενο κόστος ακριβώς όπως περιγράφεται στη σχετική προσφορά περιλαμβάνει την συλλογή, μεταφορά και διάθεση των αποβλήτων.
 •  Ο υπολογισμός του τελικού κόστους θα γίνεται μετά τον προσδιορισμό του συνολικού βάρους της συκευασθείσας ποσότητας των αποβλήτων με ζύγιση στο χώρο του εκάστοτε “παραγωγού”
 • Η κατάλληλη συσκευασία των αποβλήτων σύμφωνη με τις διεθνείς προδιαγραφές για την μεταφορά επικινδύνων φορτίων (ADR και IMDG CODE) είναι απαραίτητη για την μεταφορά τους στο εξωτερικό και θα παρέχεται από την ENVIROCHΕΜ άνευ επιπλέον χρέωσης

Η συνεργασία με νόμιμα αδειοδοτημένη εταιρεία για την διαχείριση των επικινδύνων αποβλήτων που “παράγονται” από τις δραστηριότητες σας αποτελεί πλεονέκτημα και στοιχείο ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων σας καθώς, και τεκμηρίωση εναρμόνισης και τήρησης της κείμενης νομοθεσίας.

Καλόν είναι τη συνεργασία αυτή να γνωστοποιείτε στους πελάτες σας προς απόδειξη της ορθής διαχείρισης της υγιεινής των χώρων τους και του περιβάλλοντος. 

Τα μέλη της ΕΕΠΑ, θα τιμολογούνται απευθείας από την ENVIROCHEM. Οι λεπτομέρεις της προσφοράς και οι σχετικές τιμές τιμολόγησης των υπηρεσιών, σας αποστέλλονται οσονούπω, με email.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με επιτυχία έλαβε χώρα η παρουσίαση του σήματος ποιότητας PCC στην Κηφισιά στις 20 Μαρτίου 2015.

UIkit

Τι προσφέρει η ΕΕΠΑ;

 • Συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση
 • Πρόσβαση στην πληροφόρηση
 • Επίτευξη οικονομίας κλίμακας σε προμηθευτές
 • Προθωητικές ενέργειες προβολής
 • Φιλοξενία προσωπικού προφίλ της κάθε εταιρείας στον ηλεκτρονικό
 • Υπηρεσίες Μηχανογράφησης
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Διαβάστε Περισσότερα

Leaf
Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών
Leaf
  • Βρείτε μας

   Λ.Ιωνίας 174-176
   Αθήνα, 11144
   Τηλ: 210 7485604
   e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.